FOTO: null

Dvanaest kuća za porodice čije su ranije montažne kuće uništene u prošlogodišnjim poplavama treba da bude završeno za tridesetak dana, najavio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prilikom današnje posjete naselju montažnih kuća u Balatunu

- Sve kuće su stavljene pod krov, pa vremenske prilike neće uticati na dalji tok radova. Ovaj projekat se ostvaruje na jako dobar način, s obzirom da svaka strana ispunjava svoj dio posla u skladu s planom. Grad je obezbijedio građevinske dozvole, temelje i infrastrukturu, donatori - UNDP, USAID, Otvorena mreža i Federalni fond za pomoć poplavljenim područjima su obezbijedili sredstva, a i građevinsko preduzeće izvodi radove na vrijeme. Nadam se da će biti prevaziđen i problem sa "Elektro-Bijeljinom" oko izmještanja električnih brojila iz starih objekata na stubove javne rasvjete ili niskonaponske mreže i da će brojila biti premještena besplatno, što bi nam znatno olakšalo uspješan završetak projekta.

Gradonačelnik Mićić je podsjetio da je u Gradu Bijeljina potrebno izgraditi još 41 kuću za porodice čiji stambeni objekti su postali neuslovni za život usljed poplava.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )