FOTO: null

Advokat Dušan Tomić, osnivač i generalni sekretar Dječje ambasade „Međaši“, potvrdio je za BN televiziju da je, u subotu, oko 17 časova, u dvorištu jedne porodice u Međašima kod Bijeljine, gdje je bio na parastosu, pretučen.

Tomić kaže da, kad je krenuo kuću, obratio mu se mještanin M.S., insistirajući da sačeka "minut da bi mu nešto rekao", što je on i učinio.

"M.S. koga, inače poznajem od malih nogu i kome je moja porodica uvijek dosta pomagala, rekao mi je da je predsjednik Boračke organizacije u selu i da hoće da prefarba bandere u selu i to one koje je u, olimpijskim bojama, uz sva potrebna odobrenja farbala Dječja ambasada "Međeši".

Rekao sam mu da to, u najmanju ruku, nije u redu, a onda mi je, uz najteže psovke i uvrede, zadao 4-5 snažnih udaraca rukom u stomak i ko zna koliko udaraca nogama, naočigled mnoštva prisutnih ljudi!

Tomić je slučaj prijavio Policijskoj stanici u Dvorovima, gdje je dao izjavu o događaju

.Očekuje da će njegov napadač biti procesuiran.

Po njegovim riječima, "nekima u ovom selu ali i u Bijeljini ne odgovara što on, upravo, sprema pored spomenika Nikoli Tesli da na "dječjoj zemlji" postavi i reket Novaka Đokovića, šireći pozitivnu priču za mlade".

"Moj napadač je ovo uradio i da bi "skupio poene" u nekim moćnim političkim krugovima, koji na moje kritike o njima, evo, odgovaraju na ovakav način, preko ljudi poput M.S. kao svojevrsne produžene ruke", poručuje Tomić.

"Varaju se ako misle da će tako da me najure iz mog rodnog sela i moje Bijeljine i Semberije", jasan je Tomić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )