FOTO: InfoBijeljina

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Okružnog suda u Bijeljini izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi lice A.K. na području Bijeljine, stoji u saopštenju PU Bijeljina.

"Prilikom pretresanja porodične kuće policijski službenici su pronašli improvizovanu labaratoriju za proizvodnju opojne droge u kojoj je pronađeno devet kilograma i 197 grama pdroge spid, 22 litra metanola, jedna veća digitalna vaga, određena količina novca, te veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju opojne droge Speed na kojima se nalaze tragovi opojne droge", navode iz Policijske uprave.
 
Dodaju da je od strane policijskih službenika A.K. lišen slobode. U toku je kriminalistička obrada lica.

 
Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" predati  lice A.K. u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )