FOTO: klix.ba

Dvadesetogodišnji muškarac inicijala I.M. preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Tuzla – Srebrenik u mjestu Čanići, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP TK.

Jutros u 2:50 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali automobil marke Mercedes kojim je upravljao I.M. i autobus za čijim se volanom nalazio 56-godišnji K.E.

Iz Operativnog centra MUP TK su potvrdili da je na mjestu događaja smrtno stradao 29-godišnji I.A., dok su teške tjelesne povrede zadobili 20-godišnji I.M. i 20-godišnji A.A.
Povrijeđeni mladići su sanitetskim vozilom prevezeni u Kliniku za hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, a kako su kazali iz Operativnog centra MUP TK, povredama je podlegao i I.M., dok se drugi mladić sada nalazi u Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju.
Prema nezvaničnim informacijama, u ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno su stradali Irmel Arnautović i Ildahid Malkić iz mjesta Tinja kod Srebrenika, dok je povrede zadobio Anel Arnautović.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i dežurni kantonalni tužilac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )