FOTO: USKinfo.ba

Premijer Republike Srpske Radovan Višković strastveni je pčelar i lovac, a u slobodno vrijeme mnogo voli da radi u svom voćnjaku. Međutim, dolaskom na funkciju prvog čovjeka Vlade RS nema mnogo vremena za svoje hobije, što mu, kako i sam kaže, mnogo nedostaje.

U opuštenoj atmosferi Višković je otvorio dušu za Srpskainfo i rekao da nikada nije bio „kancelarijski čovjek“, te da mu ponekad nedostaje da pobjegne na neko mjesto gdje bi imao svoj mir i tišinu.

– Nedostaje mi privatnost i ono što sam navikao da radim prije nego što sam postao premijer. Nikada nisam bio previše statičan i nije me vezivao prostor niti držalo mjesto, već sam uvijek bio u nekom pokretu. Nametao sam čak sebi neke poslove koje u suštini ne predstavljaju ništa, osim nekog mog ličnog zadovoljstva – kazao je Višković.

On ističe da se u slobodno vrijeme bavi lovom, a strast su mu pčelarstvo i voćarstvo. Višković pojašnjava da na porodičnom imanju drži pčele, a ima i veliki voćnjak u kojem voli da provodi slobodno vrijeme.
– Želim i volim da se nađem u voćnjaku i da uživam u tome. Ali, prije svega, ono što je u ovom momentu moj dodatni napor i briga jeste da maksimalno sačuvam porodicu. Koliko budem spreman da sačuvam svoju porodicu toliko ću biti uspješan premijer – zaključuje Višković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )