FOTO: null

Gradski odbor PDP-a u Bijeljini predstavio je danas punu odborničku listu sa 36 kandidata za lokalne izbore u oktobru, među kojima je osam njih koji su i ranije učestvovali na izborima.

Predsjednik Gradskog odbora Slaviša Marković rekao je na konferenciji za novinare da je na listi PDP-a 15 žena i da sa 26 kandidata koji imaju visoku stručnu spremu napravljen spoj mladosti i iskustva.

„Ponudićemo Bijeljini nešto novo, a dokaz da smo se ozbiljno pripremili za izbore je naša platforma za rad u kojoj smo decidno razmotrili sve segmente društvene zajednice i ono što ćemo raditi ako budemo dio skupštinske većine i vlasti u gradu naredne četiri godine“, istakao je on.

Marković je rekao da Gradski odbor PDP na izborima za gradonačelnika Bijeljine podržava Miću Mićića iz SDS-a, kao kandidata Saveza za promjene i da su ubijeđeni u njegovu pobjedu i u pobjedu ove koalicije.

U obraćanju novinarima, on je kritikovao rad skupštinske većine u Bijeljini koju od maja predvodi SNSD i rekao da sudsko poništavanje njihove dvije odluke o smjenama pokazuje da su sve dosadašnje smjene bile nelegalne.

Prema njegovim tvrdnjama, šteta u gradskom budžetu zbog ispaćivanja duplih plata u proteklom periodu iznosi 360.000 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )