FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljina će sutra biti u znaku košarke. Svi ljubitelji ovog sporta imaće priliku da uživaju u gradskom derbiju između ekipa KK “Radnik Elvaco MetPro” i KK “Budućnost”.

Iz Radnika navode da su podigli određeni nivo igre u odnosu na početak sezone, igraju bolje i kako navode, atmosfera u timu je odlična. 

“Pratili su nas određeni problemi na početku sezone koje smo riješili u hodu međutim to je normalno, sezona je duga i bolje da se takve stvari dese ranije nego u nekoj kasnoj fazi prvenstva. Najbitnije je da je ekipa generalno zdrava, iako bude povremeno sitnih povreda i da se trudi da konstantno napreduje i podiže nivo igre. Takve stvari grade karakter ekipe i sigurno će značiti, kako starijim igračima tako i našim mladim igračima (juniorima) koji čine više od pola tima”, rekao je za InfoBijeljina Vladimir Radovanović, trener košarkaša Radnika. 

Резултат слика за kk radnik elvaco metpro

Radovanović dodaje da očekuje dobru i tvrdu utakmicu i nada se da će publika doći da isprati ovaj događaj.

Резултат слика за kk radnik elvaco metpro

U KK Budućnost navode da je subota praznik košarke u Bijeljini. 

“Radnik je odlična ekipa, popunjena na svim pozicijama, predvođena odličnim trenerom. Mi spremno dočekujemo derbi. Radnik je favorit, ali mi idemo na pobjedu, bez ikakvog alibija. Od svojih momaka očekujem  da daju svoj maksimum pred Bijeljinskom publikom. Neka pobjedi košarka”, izjavio je za InfoBijeljina Dario Čojić, trener košarkaša Budućnosti.

Čojić je naglasio da su tribine za derbi ubijek bile pune, te se nada da će tako biti i u subotu. 

Резултат слика за kk radnik bijeljina

Utakmica se igra u subotu 21. decembra sa početkom od 18.00 časova, u dvorani  “Gimnazije” u Bijeljini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )