FOTO: srpskainfo.com

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine igraće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv slovačkog tima Spartak Trnave. Ova ekipa je prošle sezone igrala u kvalifikacijama za Ligu šampiona i eliminisana je od Crvene zvezde nakon produžetka.

Spartak Trnava je već igrala i protiv timova iz BiH jer je eliminisala mostarski Zrinjski u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle godine, a zatim je u grupnoj fazi Lige Evrope nastupala i protiv zagrebačkog Dinama. To je ekipa koja veoma teško prima golove.

- Izuzetno jak protivnik! Upoznati smo sa njima, igrali su protiv timova iz regiona, tako da smo ih mogli upoznati i vidjeti koje su im mane i prednosti. Izuzetno su disciplinovana ekipa koja igra tvrdo. Vidjećemo koliko su mijenjali tim, ali sigurno da su favoriti protiv nas. To naravno ne znači da se predajemo. Sigurno da ćemo nastojati što bolje da se spremimo i da odigramo kvalitetno. Imamo dovoljno vremena da ih upoznamo- istakao je Velibor Đurić, fudbaler Radnika.

Prvi meč je u Banjaluci 11.jula, a revanš je sedam dana kasnije u Trnavi.

Zrinjski u prvom kolu ide u goste Akademiji Pandev, dok je Široki domaćin Kairatu. Drugoplasirani tim šampionata Srbije Radnički je za protivnika dobio estonsku Floru. Prvi meč je na Čairu 11. jula, a revanš u Talinu . Čukarički će igrati protiv jermenskog predstavnika Banantasa, a prvi meč je na stadionu Banovom brdu.

Žrijeb za drugo kolo kvalifikacija je sutra kad će se u bubnju naći i beogradski Partizan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )