FOTO: null

Četiri povrijeđene osobe koja su danas primljene u bijeljinsku bolnicu, nakon eksplozije prilikom paljenja korova u dvorištu, van su životne opasnosti, rekao je pomoćnik direktora za medicinska pitanja Bolnice "Sveti Vračevi" Mikajlo Lazić.

Lazić kaže da su povrijeđeni primljeni u bolnicu u 14.30 časova. 

"Četiri osobe su povrijeđene u eksploziji i, kako oni navode, do ekplozije je došlo prilikom paljenja nekog starog namještaja i otpada. Sve četiri osobe su van životne opasnosti", rekao je Lazić novinarima u Bijeljini. 

On je napomenuo da je jedna osoba zadobila teže povrede vrata i trenutno se nalazi u operacionom bloku, na operaciji koju vrše maksilofacijalni hirurzi i otorinolaringolozi. 

"Ostale tri osobe su zadobile mnogobrojne povrede od gelera i biće zadržane na odjeljenju radi dijagnostike i ispitivanja", rekao je Lazić i dodao da se sada može reći da je riječ o lakšim povredama. 

U Mačvanskoj ulici u Bijeljini danas je, prilikom čišćenja placa koji je nedavno kupila porodica Grnja, došlo do eksplozije bombe u kojoj je četvoro lica povrijeđeno. 

Riječ je najvjerovatnije o zaostaloj bombi iz rata, a koja je eksplodirala prilikom paljenja smeća. 

Iz CJB Bijeljina je potvrđeno da su povređeni N.P., D.G.,M.D.G. i E.G. svi nastanjeni na području grada Bijeljine, dok će o ovom slučaju kasnije biti saopšteno više detalja. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )