FOTO: InfoBijeljina.com

Sedamnaestogodišnjak koji je danas povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ljeljenči, transportovan je za Beograd, jer je zadobio povrede opasne po život, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

Iz policije dodaju da se nezgoda u kojoj su učestvovala dva automobila dogodila u 16.35 časova, te da je više lica zadobilo teške tjelesne povrede.

"Nezgoda se dogodila na magistralnom potu Bijeljina - Brčko, a u njoj su učestvovali automobili "opel korsa", kojom je upravljao M.B. iz Drenovaca iz Hrvatske koji je zadobio teške tjelesne povrede i on je zadržan u bijeljinskoj bolnici i "opel astra", kojom je upravljao M.O. iz Bijeljine, suvozač S.O. iz Tuzle, putnik V.J.  iz Bijeljine i svi su zadržani u Bolnici, ali se dežurni ljekar nije izjasnio o stepenu povreda", potvrđeno je za InfoBijeljina u Policijskoj upravi.

Dodaju da je sedamnaestogodišnjak koji je bio putnik u automobilu "opel astra", zadobio povrede opasne po život i da je transportovan u Beograd.

Saobraćaj na ovoj dionici puta je nakon završenog policijskog uviđaja saobraćajne nezgode uspostavljen, a obustava je trajala do 17.40 časova.
 

POVEZANA VIJEST:

Teška nezgoda u Ljeljenči kod Bijeljine, više povrijeđenih

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )