FOTO: InfoBijeljina.com

Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Slobodana V. iz Zvornika, a koja ga tereti da je, sa zasad nepoznatim saučesnikom, od Bijeljinke Mirjane P. ukrao, između ostalog, skoro 16.000 KM.

Optuženi Slobodan se tereti da je sa nepoznatim licem iznajmio automobil "škoda oktavia", te da su 27. aprila ove godine, od 07.00 do 15.00 časova, pratili Mirjanino kretanje.

"Kada su vidjeli da je Mirjana parkirala vozilo i otišla do trgovinskog centra, vozilo su zaustavili neposredno uz njen automobil, nakon čega je nepoznato lice izašlo iz škode. Razbio je staklo na suvozačevim vratima te uzeo žensku torbicu u kojoj se nalazilo 15.870 KM u različitim apoenima, mobilni telefon nepoznate marke, pet saobraćajnih dozvola od odjavljenih vozila i pečat tr. „Vlajko“ nakon čega su vozeći se udaljili u nepoznatom pravcu na koji način su pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 15.870 KM, a za isti iznos oštetili Mirjanu", navodi se u optužnici.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )