FOTO: null

BANJALUKA - Protiv vlasnika banjalučkog preduzeća "Stil BL" čiji su inicijali B.T. /61/ i lica čiji su inicijali A.S. /36/ podnesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka zbog sumnje da su poslovnom prevarom prisvojili 23.500 KM.

Portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da je B.T. osumnjičen da je u oktobru 2015. godine u svojstvu vlasnika i odgovornog lica preduzeća "Stil BL" zajedno sa A.S. sačinio predračun na iznos od 23.500 KM i ispostavio ga preduzeću "Zoki kompani" u Trebinju. 

Preduzeće iz Trebinja uplatilo je navedeni novčani iznos za ispostavu 500 vreća šećera, koje nisu isporučene, odnosno nisu ispoštovane odredbe predračuna usljed čega je nastupila materijalna šteta za to trebinjsko preduzeće od 23.500 KM. 

Izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka protiv dvojice osumnjičenih juče su podnijeli pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka. 

Srna nezvanično saznaje da je izvještaj podnesen protiv Borisa Testena i Aleksandra Savića. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )