FOTO: InfoBijeljina

U organizaciji Aktiva žena Socijalističke partije GO Bijeljina, u prostorijama stranke u toku je humanitarna akcija "Bazar bez para".

U toku akcije građani mogu od 10:00 do 14:00 časova izabrati nešto od ponuđenih stvari koje su im potrebne, a trenutno nisu u mogućnosti da ih obezbijede.

U "Bazaru bez para" je dobar izbor odjeće i obuće /ženske, muške i dječije/, igračaka, opreme za bebe, kućanskih aparata, posteljine, peškira, bižuterije... Po zatvaranju Bazara koji traje do srijede, 20. juna Aktiv žena će posjetiti pet socijalno ugroženih porodica za koje su osim odjeće i obuće pripremljeni paketi sa hranom, lijekovima...

Prema riječima potpredsjednice Aktiva žena Branke Lazić, ova organizacija se konstantno bavi humanitarnim radom, a ovoga puta su nastojale da akciju učine dostupnom što većem broju građana.

"Mi pozivamo sve naše sugrađane da posjete "Bazar bez para", jer je ovo lijep i jednostavan način da razmijenimo stvari koje nam nisu trenutno potrebne, odnosno da osmijeh i lijepu riječ razmijenimo za nešto što u ovom trenutku može biti korisno bilo kome od nas - posuđe, posteljinu, opremu za plažu... Osim toga naše članice biće u prostorijama partije naredna tri dana od 10:00 do 14:00 časova i što je za nas jako važno bićemo u prilici da sa svima koji dođu uz kafu porazgovaramo o svakodnevnim problemima", navela je Lazićeva. 

Ona je zahvalila svim članicama Aktiva žena i simpatizerima partije koji su se uključili u ovu akciju i time obezbijedili da "Bazar bez para" bude dobro snabdjeven na radost svih zbog kojih je akcija organizovana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )