FOTO: InfoBijeljina.com

Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina je i ove godine, u saradnji sa Međunarodnim komitetom Crvenog krsta i Crvenim krstom Republike Srpske, organizovala izlet za 45 članova porodica nestalih boraca i civila koji su sinoć otputovali na trodnevni izlet u Hercegovinu i Crnu Goru.

- Naša Organizacija je osnovana kako bi vodila brigu o porodicama nestalih boraca i civila i zato, u skladu sa njihovim potrebama razvijamo različite programske sadržaje, kako bi im pokazali koliko su nam važni i da nisu zaboravljeni. Ove godine smo organizovali trodnevno putovanje i posjetu Manastiru Ostrog, Trebinju i tamošnjim svetinjama, odnosno, znamenitostima, a predviđen je i odlazak na more. Glavni cilj ovakvih putovanja je stvaranje duha zajedništva, ali i podrška u prevazilaženju poslijeratnih trauma koje još uvijek osjećaju članovi naše organizacije zbog njihovih tragičnih životnih iskustava. Još jednom se zahvaljujem našim saradnicima iz MKCK i CK RS koji su prepoznali naš rad i odlučili da podrže ovu aktivnost, ali veliko hvala i porodicama nestalih boraca i civila, koji su danas sa nama, istakao je predsjednik organizacije Darko Stević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )