FOTO: InfoBijeljina.com

Sasvim zaslužena pobjeda gostiju koji su bili apsolutno bolji tokom cijelog meča i ostvarili zaslužen trijumf, a sa ova tri boda ostavili su Zvijezdu ubedljivo prikovanu za dno tabele.

Zvijezda je pružila veoma lošu igru, bezidejnu sa mnogo grešaka a brine i veoma loše izdanje pojedinaca koji bi trebalo da nose igru. Sem napadača Bađija, koji se makar trudio, teško da neko iz tabora domaćina može dobiti prolaznu ocjenu. 

Ova sezona umnogome liči na prethodnu, kada je Zvijezda uspjela izboriti opstanak, no teško da to može ponoviti i ove sezone. 

Gosti su mnogo bolje otvorili meč, bili pokretljiviji, ofanzivniji i u tom periodu mogao je Brandao da dovede Velež u prednost ali tri puta je bio neprecizan. Najbliži pogotku gosti su bili u 42. minuti kada je Nusmir Fajić pogodio stativu udarcem po zemlji sa ivice kaznenog prostora. U prvih 45 minuta domaćin nije uputio niti jedan udarac na gol Veleža. 

Prvi udarac u okvir gola domaći sastav je uspio u 55. miniti kada je kapiten Slaven Stjepanovič sa 25 metara šutirao u golmana Adnana Bobića.
Velež je u prednost došao nakon odlične kontre koju je istrčao Edo Vehabović. Krenuo je sa svoje polovine, pobjegao odbrani Zvijezde i sa ivice šesnaesterca, po zemlji, pogodio donji desni ugao nemoćnog Strahinje Manojlovića.

Ulaskom rezervista igra Zvijezde se donekle popravila a rezultat je izjednačujući pogodak Slavena Stjepanovića nakon odličnog udarca sa roglja kaznenog prostora. Bilo je to u 76. minutu a samo dva minuta kasnije gosti ponovo dolaze u prednost. Odlučno je Brandao primio loptu na 16 metara i jako i precizno pogodio za novu prednost svog tima. 

Na kraju mogli su gosti i do ubedljivije pobjede ali je Vasko Kalezić bio sebičan u kontru koju su imali u finišu meča. 

Zvijezda u narednom kolu, u srijedu, gostuje na Grbavici, a narednog vikenda je lokalni derbi protiv Radnika. 

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )