FOTO: null

Fudbaleri Radnika poraženi su u poslednjoj utakmici pred početak šampionata od mačve iz Šapca rezultatom 1:2. Poslednji rezultati Radnika u pripremnom periodu djeluju zabrinjavajuće jer su Bijeljnci poslednjih pet utakmica postigli samo jedan pogodak.

Mačva je povela u 30. minutu kada je mrežu Radnika zatresao Stevan Živković. Izjednačio je najbolji igrač Radnika, Marko Obradović iz jedanaesterca deset minuta kasnije na 1:1.  Ipak, na odmor se otišlo sa prednošču Mačve koja je u finišu susreta preko štopera Mladena Lazarevića ponovo došla do vođstva od 1:2. 

U Nastavku susreta, trener Nebojša Milošević je pokušao izmjenama u sastavu i u formaciji popraviti igru svojih izabranika. Radnik je imao kakvu takvu priliku, bolje reći pokušaj, da se savlada golman Mačve Mitar Pejović u finišu susreta, ali je udarac Velibora Đurića bio bezopasan.

Na kraju, do početka šampionata ostalo je malo, a briga mnogo za rukovodstvo plavo-bijelih jer ovakva igra i skupe pripeme neopravdavaju uložena sredstva i trud rukovodstva Radnika, kako bi stvorio jak koliktiv u bitci na tri fronta.

- Vidi se da smo umorni od ovih priprema koje su zaista bile jake, te je to ostvaile danak na našim rezultatima. Šira sportska javnost u Semberiji nije zadovoljna našim rezultatima u pripremnom period ali ja ih uvjeravam da je bitnija forma koju tempiramo kroz pripreme nego rezultati. Dosta puta se u praksi dešavalo da timovi u pripremama pobjeđuju, a kada dođe prvenstvo ne možete da ih prepoznate. Pred nama je nedelja odmora u kojoj želimo da se što efikasnije osvježimo, jer su i treninzi nešto manjeg inteziteta. Nama je cilj da ovu pozitivnu energiju usmjerimo u šampionat koji dolazi i prvu utakmicu protiv Olimpika gdje želimo da pobjedom započnemo početak takmičenja u Premijer ligi bh. - istako je prvotimac Radnika Željko Krsmanović.

I.Đ. Stanišić 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )