FOTO: null

Posljednju ovosezonsku utakmicu pred domaćom publikom, odbojkašice Radnika nisu uspjele riješiti U svoju korist. Gošće iz Modriče su u utakmici bez rezultatskog značaja slavile u pet setova.

Najbolje ženske odbojkaške ekipe BiH i dogodine će dolaziti u Bijeljinu. To je epilog i ne baš tako uspješne sezone bijeljinskih odbojkašica koje su još u prošlom kolu obezbijedile opstanak u Premijer ligi. U istoj situaciji pred subotnju utakmicu bile su i odbojkašice Modriče, tako da rezultatskog značaja na pomenutom meču nije bilo.

Takvo je bilo i stanje na terenu, jedna revijalna, prijateljska utakmica, u kojoj su se bolje snašle, u subotu nešto iskusnije gošće i slavile 3-2. Trener domaćih, je, kako je i obećao, ukazao priliku svim mlađim igračicama Radnika koje su dobro parirale gošćama, ali u ključnim trenucima nisu uspjele da ih nadigraju. I pored poraza, u redovima bijeljinskog premijerligaša vlada dobro raspoloženje zbog izborenog opstanka, za koji kažu da je, uzevši u obzir uslove u kojima su radili, ipak uspjeh.

U meču u kome je rezultat bio u drugom planu, publika je mogla da vidi dosta lijepih poteza na obje strane, a prvi set domaće su riješile u svoju korist, rezultatom 25-20. Gošće uzimaju drugi i treći set, rezultatima 25-19, te 25-11, da bi Radnik dobio četvrti set sa 25 – 21 i poravnao rezultat. U odlučujućem setu slavile su gošće sa 15-6, te sa 3-2 u setovima. U posljednjem kolu odbojkašice Radnika gostuju u Višegradu a to će biti još jedna prilika za mlađe igraćice Radnika da pokažu da li se na njih može računati u budućnosti, možda već od naredne sezone Premijer lige BiH.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )