FOTO: InfoBijeljina

U dvorani Osnovne škole „Vuk Karadžić“ večeras će biti održana košarkaška utakmica, a sav prihod ići će za pomoć Dušana Rajšića mladiću oboljelom od kancera debelog crijeva koji je u metastazama.

Ulaz je besplatan, a biće postavljena kutija za dobrovoljne priloge.

U 19.00 časova, svoje snage će odmjeriti Košarkaški klub „ElvacoMetro Radnik“ iz Bijeljine i Košarkaški klub „Slavija“ iz Istočnog Sarajeva.

U humanitarnu akciju uključila se i Nataša Doli Milić, poznatija kao St. Dolly, djevojka koja se izdvaja od drugih po načinu prenošenja svog unutrašnjeg svijeta na slike.

Galerija Centra za kulturu Bijeljina u četvrtak od 15.00 časova biće u znaku njene humanitarne izložbe za Dušana Rajšića koja će biti prodajnog karaktera. Centar za kulturu Bijeljina im je izašao u susret pružanjem prostora i organizacijom izložbe u veoma kratkom roku. Sav prihod od prodaje slika biće uplaćen na račun za pomoć Rajšiću.

Svi građani dobre volje koji žele da pomognu mogu kontaktirati njegovu sestru Jelenu Rajšić putem Fejsbuk profila ili broja telefona +387 65 674 205.

Novac se može uplatiti i  na žiro račun 554 – 303 – 021105 – 01 – 05 u Pavlović banci.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )