FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić donio je odluku da novčana pomoć od 10.000 evra bude upućena stanovništvu bratskog grada Kumanova, koji je prethodnih dana u centru pažnje javnosti zbog terorističkih napada, saopšteno je iz Gradske uprave.

Uz podsjećanje da su građani Kumanova bili uz Bijeljinu u teškim situacijama, pogotovo tokom prošlogodišnjih poplava, Mićić je naglasio da su stanovnici Bijeljine sa nevjericom pratili vijesti o događajima u Kumanovu. 

"Svojevremeno smo i mi u Bijeljini bili u teškoj situaciji i vrlo dobro znamo kroz šta građani Kumanova trenutno prolaze, pogotovo što smo svi vjerovali da su takvi događaji iza nas. Nadam se da će Kumanovo i Makedonija uspjeti da se izbore sa novonastalom situacijom i da će se život ubrzo vratiti u normalne tokove", istakao je Mićić. 

Pomoć Kumanovu lično će uručiti gradonačelnik Bijeljine prilikom posjete ovom gradu koja je predviđena za subotu, 16. maj. 

U sukobima policije sa teroristima u Kumanovu 9. i 10. maja poginulo je osam policajaca, a 37 je lakše ili teže povrijeđeno. Pronađena su tijela 14 osoba za koje se pretpostavlja da su pripadali terorističkoj grupi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )