FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljinska policija istražuje da li je danas došlo do kupovine glasova u blizini glasačkog mjesta u Osnovnoj školi "Knez Ivo od Semberije", potvrđeno je za InfoBijeljina u MUP-u Republike Srpske.

Oni su precizirali da je Štabu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske „Izbori 2020“ koji prati i preduzima mjere i radnje u cilju održavanja povoljne bezbjednosne situacije u Republici Srpskoj na dan lokalnih izbora u BiH, prijavljeni su određeni događaji.

- U 10.55 časova u Policijsku stanicu Bijeljina 1 obratio se G.F. iz Bijeljine i prijavio nepoznatu osobu da je u Ulici Neznanih Junaka u Bijeljini, od njemu takođe nepoznate osobe uzeo 100 KM, što isti pretpostavlja da je u pitanju kupljeni glas, a sve se to odvijalo preko puta glasačkog mjesta u OŠ ''Knez Ivo od Semberije", rekli su u MUP-u.

Policijski službenici su postupili po prijavi, pronašli prijavljenog, koji je izjavio da jeste uzeo novac od svog prijatelja iz Bijeljine za prethodno prodatu trenerku i džemper.

Radnici PS Bijeljina 1 su uzeli u rad navedeni događaj, upoznat je dežurni tužilac, koji je naložio da se na navedene okolnosti uzme izjava i da se dostavi izvještaj tužilaštvu o preduzetim mjerama radnjama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )