FOTO: InfoBijeljina

Poslednju tribinu u ovoj predizbornoj kampanji Pokret uspješna Srpska održao je u Donjem Crnjelovu, rodnom mjestu Zlatka Maksimovića koji je bio posebno ponosan na odziv mještana ove Mjesne zajednice.

„Mi imamo istraživanja čiji rezultati kažu da mi sigurno prelazimo cenzus, i da ćemo imati više poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a ista istraživanja pokazuju i da će dva suprostavljena bloka biti skoro ista, što znači da će se naša stranka itekako pitati pri formiranju Vlade Republike Srpske“, istakao je dr Maksimović.

Jedan od glavnih ciljeva programa Pokreta uspješna Srpska jeste stvaranje uslova da mladi ostanu u svojoj zemlji, rečeno je na tribini održanoj u Donjem Crnjelovu.

„Naš cilj je prevashodno da im se obezbijedi kvalitetno školovanje,a nakon toga da sa svojim diplomama imaju gdje da ostanu, da im se stvore takvi uslovi da oni ne napuštaju zemlju u kojoj žive“, rekao je dr Aleksandar Stevanović, kandidat Pokreta uspješna Srpska za narodnog poslanika u NS Republike Srpske.

Iz ove stranke još jednom su apelovali da građani izađu na izbore, daju svoj glas dr Zlatku i kandidatima Pokreta uspješna Srpska.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )