FOTO: avaz.ba

Po ko zna koji put na šaljivom portalu „Južne Vesti“, a u terminu zabavne emisije „Leteći cirkus Monti Pajton“, odnosno debate, gostovali su srpskoj javnosti dobro poznata tri cirkuzanta, Zoran Živković-Žile, Momir Stojanović- Moma i nejaki Darko Trifunović sreski špijun.

Tema predstave je od ranije dobro poznata, blaćenje, pljuvanje u dalj sa vidljivim elementima dodvoravanja gazdama sa zapadne strane. Naime, na meti im je bila Bezbjednosno-informativna agencija i aktuelni direktor Aleksandar Vulin. Naravno, kao i do sada su iznešene gomile gluposti, neistina i elementarnog neznanja od strane glavnih glumaca.  
 
No, da krenemo redom. Ko su ti opskurni likovi i šta predstavljaju? Penzionisani general Momir Stojanović bivši načelnik VBA u periodu najmračnijeg vremena u novijoj srpskoj istoriji, koji se posebno veže za Martovski pogrom srpskog naroda i čija je uloga ostala nerazjašnjena u tim događajima. Poznato je da se dotični „izletio“ u javnosti sa najavom tog strašnog događaja, pa se nameće pitanje, da li je on tada nešto preduzeo i šta?
 
Zoran Živković-Žile, po zlu je poznat među svojim bivšim sugrađanima iz Niša, čovjek se preselio u Beograd, jer vrlo je nezgodno da im objasni zašto se njihov grad i dan danas nije u potpunosti oporavio od njegove vladavine. 
 
A, posebno je nezgodno da odgovori na pitanje kada će da nam vrne Duvansku koju je poklonio Amerikancima. 
 
I naravno treći, samozvani analitičar, kvazi- profesor, a po pravoj vokaciji sreski špijun Mila Đukanovića, koji svuda i na svakom mjestu vidi ruske špijune, jer mu se tako nalaže. 
 
I na kraju da zaključimo sve u vezi lika i djela ovih opskurnih prevaranata koji napadaju Aleksandra Vulina: „Ako ikada posumnjaš da si na pravom putu pobjede za svoj narod, istinu i pravdu, vidi ko te napada i tada će ti biti potpuno jasno da si na pravoj strani“.“, poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Niš.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )