FOTO: null

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina tokom vikenda je evidentirano 170 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, od čega 153 u naselju i 17 van naseljenog mjesta.

Za 17 vozača izrečene su zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom od mjesec dana. 

U saopštenju CJB Bijeljina se navodi da je ova akcija bila usmjerena na neprilagođenu brzinu i vožnju pod dejstvom alkohola kao dominantne uzroke saobraćajnih nezgoda u regiji. 

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola sankcionisano je i isključeno iz saobraćaja 57 vozača, od kojih je 12 vozača imalo koncentraciju alkohola u organizmu veću od jednog promila. 

Podsjećajući na povećanu koncetracija učesnika u saobraćaju, posebno mladih vozača, zbog maturskih proslava koje su u toku, policija je apelovala da se svi vozači pridržavaju saobraćajnih propisa i da ne konzumiraju alkohol. 

Iz CJB Bijeljina je najavljeno da će biti nastavljene pojačane kontrole brzine i alkoholisanosti vozača, kao i kontrole vozača dvotočkaša, posebno mopeda, lakih motocikla i motocikla.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )