FOTO: null

Što se tiče rada specijalnog vozila ,, Pauk,, isti se svakodnevno angažuje za potrebe obezbjeđenja normalnog funkcionisanja saobraćaja na području grada. U prvih sedam mjeseci pauk je odvezao 40% više automobila nego u istom periodu prošle godine.

- "Do 30.7. mi smo podigli 1.320 vozila, dok smo u istom periodu prošle godine podigli 932 vozila, jer treba imati u vidu da skoro dva mjeseca prošle godine pauk nije radio zbog poplava koje su zadesile Semberiju, pa je iz tog razloga i povećan broj odvoza automobila sada", rekao je Milorad Stjepanović, direktor AD "Komunalac"

Specijalizovano vozilo "Pauk" u prosjeku dnevno premjesti oko osam vozila koja bitno utiču prvenstveno na normalno odvijanje pješačkog saobraćaja, kao i onih vozila koja indirektno utiču na događanje saobraćajnih nezgoda, kažu za portal InfoBijeljina iz CJB Bijeljina.

U  mjesecu septembru CJB Bijeljina će pojačano angažovati rad specijalnog vozila ,,Pauk,, u zonama škola kako bi obezbjedili bezbjednost djece na trasama od škole do kuće i obrnuto.

CJB Bijeljina je u saradnji sa nadležnim gradskim strukturama obezbjedio uklanjanje obilježenih parking mjesta koja su bila obilježena oznakama za parking, protivno zakonu i koja su građane dovodila u zabludu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )