FOTO: null

Mićo Mićić iz SDS-a Bijeljine danas je i zvanično dobio podršku stranaka Saveza za promjene i drugih političkih subjekata kao kandidat za gradonačelnika na lokalnim izborima 2. oktobra.

Na svečanosti koja je održana u gradskoj Galeriji podršku Mićiću pružili su predsjednik SDS-a Mladen Bosić, PDP-a Branislav Borenović, NDP-a Dragan Čavić, SRS Republike Srpske Milanko Mihajlica i potpredsjednik Stranke Napredna Srpska Zoran Pribišić. 

Podršku Mićiću pružili su i predstavnici Saveza za novu politiku, Reformske stranke, Srpske radikalne stranke 9. januar, Snage nove generacije, Snage naroda i Udruženja penzionera. 

Potpise na dokument stavili su predsjednici gradskih odbora stranaka Saveza za promjene i predstavnici drugih političkih subjekata. 

Bosić je čestitao Mićiću što je okupio oko sebe širok front snaga i rekao da je ubijeđen u njegovu pobjedu. 

"Ovo su izbori koji odlučuju ne samo budućnost Bijeljine, nego i dalji put Republike Srpske, da li ćemo kao Bijeljina nastaviti put napretka i razvoja ili će doći do preokreta i stagnacije kako se dešava u Srpskoj", rekao je Bosić. 

On je dodao da sa siromašnim društvom nema budućnosti ni Republika Srpska, te da prioritet treba da bude bolji život građana i razvoj. 

Borenović je izrazio javnu i snažnu podršku Mićiću i rekao da u Bijeljini treba zaustaviti, kako kaže, kupoprodaju mandata i okrenuti se takmičenju političkih programa i vizija razvoja grada. 

Čavić je izrazio bezrezervnu podršku Mićiću i strateškom partnerstvu koje traje u Semberiji, a u svom obraćanju on je Bijeljinu nazvao "jedinom slobodnom teritorijom u Republici Srpskoj" kojom vladajući u Srpskoj žele da ovladaju. 

Mihajlica je istakao da SDS od rata vodi Bijeljinu koja se razvila u grad i da Mićiću treba dati šansu da tako i nastavi da radi. 

Pribišić je ocijenio da na lokalnim izborima ne treba brinuti za pobjedu u Bijeljini, nego je važno podržati Čavića za gradonačelnika Banjaluke gdje se, kako je rekao, lomi budućnost Republike Srpske. 

Mićić je istakao da je Bijeljina među tri grada u BiH koji najbrže napreduje i da želi da se to nastavi, a kao prioritete je naveo zaštitu od poplava, zapošljavanje, uređenje infrastrukture i izgradnju škola, kako bi se odgovorilo na potrebe građana. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )