FOTO: InfoBijeljina

Nakon sedam prvenstvenih kola Podrinje iz Janje ostalo je bez šefa tručnog štaba. Senad Hadžić je nakon poslednjeg poraza na svom terenu od Tekstilca dao neopozivu ostavku na mjesto prvog čovjeka struke, a razlog su slabi rezultati koje je ekipa ostvarila.

U  poslednjih pet kola ekipa iz Janje doživjela je tri poraza i i dva remija tako da je Hadžić odlučio da napusti kormilo Posdrinja

- Završio sam sa radom u Podrinju. To je moj klub i nije mi bilo lako odlučiti se na ovaj korak, ali sam morao zbog klupske budućnosti. Preuzeo sam odgovornost za  seriju loših rezultata  i odlučio da se povučem. Rastanak je bio zaista prijateljski, korektan. Klubu želim mnogo sreće u nastavku,sa nadom da će uspeti prevazići poteškoće i da će ostati u Prvoj ligi Republike Srpske. Nemam za sada ništa u  planu. Malo ću da predahnem i odmorim, rekao je za InfoBijeljina Senad Hadžić.

Hadžić je na klupi Podrinje proveo četiri uspješne godine, dao veliki doprinos popularizaciji kluba, kao i afirmaciji mladih igrača, a ko će umjesto Hadžića na užarenu klupu Podrinja još uvijek se ne zna. Ovih dana Uprava kluba bi trebala imenovati novog trenera

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )