FOTO: null

BIJELJINA Na četvrtom Festivalu srednjoškolskih predstava "Udahni kulturu" koji počinje danas u Bijeljini biće prikazano šest predstava u izvođenju učenika iz Ugljevika, Zvornika i Bijeljine, najavljeno je iz Centra za kulturu "Semberija".

"Prethodna tri festivala bila su veoma posjećena i smatramo da smo time postigli željeni cilj, a to je afirmacija mladih ljudi u pravcu njihovog učešća u kulturnom životu svog grada i šire regije", ocjenjuju organizatori. 

Centar za kulturu je za posljednji festivalski dan organizovao i izvođenje predstave "U Norvešku u smrt" produkcije "Areus Art" iz Beograda. 

Festival srednjoškolskih predstava "Udahni kulturu" otvoriće učenici Poljoprivredne i medicinske škole iz Bijeljine izvođenjem predstave "Samo još ovaj put". 

Narednih dana publici će se predstaviti Tehnički školski centar Zvornik sa predstavom "Od Toplice do Konstantinopolja", bijeljinska Ekonomska škola sa predstavom "Ćelava pjevačica" i Srednja stručna škola Janja sa predstavom "Svastike". 

Predstavu "Draga Jelena Sergejevna" izvešće učenici Gimnazije "Filip Višnjić" iz Bijeljine, dok će se predstavom "Porodične priče" publici predstaviti učenici Srednjoškolskog centra "Mihailo Petrović Alas" iz Ugljevika. 

Festival će trajati do 27. aprila. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )