FOTO: Vestinet.rs

Mile Kitić pretučen je u petak na nastupu u Bazelu i ispričao je sve detalje incidenta.

Pjevača je pretukao gost u klubu, koji nije mogao da sačeka da Mile završi započetu pjesmu, kako bi otpjevao sljedeću, po njegovoj želji.

– Pjevam 48 godina svuda, od kafana na drumu, preko velikih klubova i diskoteka, do koncerata koje sam držao, ali ovo nikada nisam doživio. Ako se nekome ne dopadne pjesma koju pjevam, stanem. Pjevao sam u Bazelu u petak, ostalo mi je nekoliko pjesama do kraja. Prišao je čovjek i tražio mi je neku pjesmu. Bio je na nastupu sa ženom. Kažem mu “Ne mogu da prekidam pjesmu koju sada izvodim, sljedeću ću otpjevati tvoju”. Njemu je to očigledno smetalo i nije mogao da sačeka – kaže Mile i nastavlja:
– Povukao me demonstrativno, promašio sam stepenik i pao na pod. Pocijepao mi je košulju, a srećom obezbjeđenje je uspjelo da reaguje. Nakon toga sam odmah ustao i nastavio da pjevam, a policija je potom došla i odvela mladića. Kukao je da ga ne vode, jer ima dvoje djece kod kuće.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )