FOTO: null

Milorad Dodik, predsjednik RS, tokom konsultacija sa Unijom udruženja poslodavaca RS o imenovanju mandatara za novi sastav Vlade RS rekao je da je opredjeljenje vlasti u RS da ne bude smanjenja plata u javnom sektoru, ali da će biti umanjenja javne potroš

Nakon u petak održanih konsultacija iz Kabineta predsjednika RS saopšteno je da je predsjednik poslodavcima rekao da je započet uspješan proces formiranja vlasti u RS te da postoji stabilna većina u NS RS.

Dodik je predstavnike Unije udruženja poslodavaca upoznao o osnovnim pravcima politike koju će sprovoditi kao predsjednik RS kao i o očekivanjima koje ima od budućeg predsjednika Vlade RS.

Pored poslodavaca, konsultacijama kod predsjednika RS odazvali su se i predstavnici Boračke organizacije RS (BORS), Udruženja penzionera RS i Unije studenata RS. Na sastanku sa predstavnicima BORS Dodik je rekao da će institucije u RS nastaviti zajedno i dalje da rade na rješavanju pitanja boračke populacije i poboljšanju njihovog položaja u društvu.

Kada je u pitanju sastanak sa predstavnicima penzionera i studenata, Dodik je rekao da ove kategorije stanovništva predstavljaju važan segment društva i da su njihovi stavovi i mišljenja bili i biće od velike važnosti za institucije RS. Na sastanku je razgovarano i o položaju studenata i penzionera u RS i načinu na koji se njihov status može poboljšati.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )