FOTO: InfoBijeljina

Ne postoji puno filmova koji otvoreno pričaju o problemima današnjih tinejdžera, a upravo je za tu generaciju najavljen početak snimanja filma radnog naziva “Moj grad, moja pravila“. Konferencija je održana juče u Centru za kulturu, a film su najavili scenarista i glumac Marko Ristić reditelj i diplomirani glumac Nenad Blagojević i producent Željko Stojanović.

- Danas, 18. juna, počelo je smimanje filma čiji je radni naziv "Moj grad, moja pravila", a želio bih da to bude film koji će gledati i mlada i starija publika, rekao je Marko Ristić, 15-godišnjak, koji je napisao scenario za ovaj kratkometražni film.

Kaže da treba naglasiti da se film snima u Bijeljini, te da su glumci, reditelj i producent takođe Bijeljinci, a svi angažovani na ovom filmu radiće bez novčane naknade.

Željko Stojanović iz "Krule produkcije" kaže da svojim angažovanjem na ovom filmu želi pružiti podršku mladim, talentovanim sugrađanima. ​

Film prati četvoro tinejdžera (igraju ih Milijan Janjić, Mihailo Vićanović, Vanja Pejić i Marko Ristić), a pored ovih talentovanih mladih Bijeljinaca, u filmu glume diplomirani glumci Ivan Petrović (u ulozi oca), Dragana Trkulja (glumi nastavnicu), te Nenad Blagojević koji ima dvostruku ulogu - glumi inspektora i režira film.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )