FOTO: InfoBijeljina

Radovi na izgradnji kanalizacije - jednog od najvećih infrastrukturnih projekata u istoriji Grada Bijeljina teku u skladu sa dinamičkim planovima. Danas je počelo i asfaltiranje ulice Srpske vojske, kako je protekle sedmice i najavljeno.

Vlasnik preduzeća „Higra“, koje je jedno od izvođača radova na izgradnji kanalizacije, Dragan Sarić, je naveo je da se trenutno realizuje faza izgradnje koja će uobličiti konačnu realizaciju projekta.

- Do sada je urađeno oko 65 odsto ukupnih radova. Iz donatorskih sredstava finansira se uređenje i asfaltiranje samo onog dijela ulica koji je bio neophodan zbog izgradnje kanalizacije. Prioritet da se u potpunosti saobraćajnice renoviraju i urede će biti najfrekventnije ulice kao što su Srpske vojske, Potporučnika Smajića i Nikole Spasojevića - naveo je Sarić, dodajući da su radovi vrlo zahtjevni zbog brojnih podzemnih instalacija.

Iz Gradske uprave apeluju na građane da budu strpljivi, jer će nakon završetka radova bijeljinske ulice dobiti mnogo bolji izgled i biti funkcionalnije nego prije rekonstrukcije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )