FOTO: InfoBijeljina.com

Ekspedicija Radnika od 24 fudbalera otputovala je na Zlatibor gdje će narednih deset dana provesti kao dio priprema za nastup na evropskoj sceni.

Spartak iz Trnave je veliki motiv za izabranike Mladena Žižovića da pokažu koliko u ovom trenutku zaista vrijedi ovaj tim. Istina, ekipa još uvijek nije kompletirana, jer se očekuje da u narednim danima ekipu pojača tri kvalitetna igrača.

- Očekuje nas deset paklenih dana na Zlatiboru gdje smo već ugovorili dvije kontrolne utakmice. Prva je protiv Radnika iz Surdulice te beogradskog Partizana, dok ćemo ime trećeg protivnika odrediti na samim pripremama. Iskoristićemo naredni period da kondiciono pripremimo ekipu i naravno kroz prijateljske utakmice uigramo sve linije za prvo kolo kvalifikacija u ligi Evrope. Namjerno smo odabrali jače suparnike koji odgovaraju snazi našeg protivnika iz Slovačke, rekao je trener Radnika Mladen Žižović. 

Image may contain: sky, grass, cloud, outdoor and nature

Pored Dalibora Kozića i Seida Zukića, od novajlija na Zlatibor su otputovali i Miloš Plavšić, koji je neposredno pred odlazak na pripreme potpisao vjernost klubu iz Bijeljine, a došao je iz Bačke Palanke i igra na poziciji veznjaka.

Pored njega na pripreme je otputovao i Faruk Gogić, devetnaestogodišnjak, koji je došao iz Slavena iz Živinica, a prvom timu priključeni su i omladinci Radnika Nenad Nikić i Mustafa Šukilović.

D. Tešić 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )