FOTO: null

Na otvorenim bazenima Banje Dvorovi u Bijeljini počela je turistička sezona u kojoj se do kraja septembra očekuje oko 70.000 posjeta, koliko je gostiju prošle godine boravilo na bazenima.

Direktor Banje Vlatko Jeftić kaže da su dva rekreativna i dva bazena za djecu napunjena banjskom termomineralnom vodom, a olimpijski bazen biće u funkciji od polovine juna, kada se po završetku školske godine očekuje i veća posjećenost na bazenima.

"Zdravstvena ispravnost vode kontroliše se tri do četiri puta dnevno i ona je garantovano bakteriološki i hemijski ispravna, a uzorci se uzimaju ne samo iz bazena, nego i iz dovodnih cijevi", ističe Jeftić.

U kompleksu su uređeni sportski tereni i bogata ugostiteljska ponuda, prostor između bazena zasjenjen je suncobranima, a gostima je na raspolaganju 280 ležaljki čije cjelodnevno iznajmljivanje košta dvije marke.

Prema Jeftićevim riječima, šest spasilaca koji su prisutni na svim bazenima su profesori fizičke kulture koji su obučeni i licencirani za ovaj posao.

Bazeni Banje Dvorovi rade od 10.00 do 19.00 časova, a u punoj ljetnoj sezoni u julu i avgustu njihov rad se produžava do 21.00 čas.

Jeftić kaže da se cijena ulaznica nije mijenjala desetak godina i cjelodnevna ulaznica za djecu je tri marke, za odrasle pet maraka.

Ulaznica za odrasle je nakon 15.00 časova četiri marke, a povlastice imaju domaći penzioneri iz bijeljinske regije koji cjelodnevnu ulaznicu plaćaju tri marke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )