FOTO: null

Radnik je u prvoj kontrolnoj utakmici kao gost zabilježio pobjedu protiv ekipe OKK Šabac. Iako su na okupu tek 14 dana, naši igrači su odigrali veoma dobro i pokazali da i u narednom periodu možemo očekivati dobre partije.

Novi igrači su se veoma dobro uklopili, svi zajedno odigrali jedan solidan meč i sigurni smo da će, kako se početak sezone bude približavao, sve to izgledati još mnogo bolje. Ovo je takođe bila dobra prilika da se igrači koji se trenutno nalaze na probi nametnu treneru Mihajloviću

Prve tri četvrtine su bile neizvjesne, iako je Radnik veći dio utakmice bio u prednosti. Ipak, presudna je bila posljednja dionica, kada su naši momci pokazali pravo lice i dobili posljednji period ovog meča sa 14 poena viška, što je bila i konačna razlika na kraju.

Sljedeću kontrolnu utakmicu Radnik igra u srijedu, 9.9.2015. godine protiv ekipe KK „Srem“.


OKK „ŠABAC“  –  KK „RADNIK BNB“  67 : 81


OKK „ŠABAC“:
Petrović, Lazić, Živanović, Radovanović 2, Vuković 2, Gavrilović 4, Bajić 16, Jelić 11, Ivanović 28, Stefanović 4, Paunović. Trener: Đurić S.


KK „RADNIK BNB“:
Marković 2, Damjanović S. 15, Gavrić, Krajišnik11, Kokoruš 12, Radović, Kecman 6, Biloš 10, Živanović 9, Sandić, Drljača 10, Damjanović D. 6. Trener: Mihajlović I.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )