FOTO: novosti.rs/EPA

Neke stvari su se promijenile od tada, pogotovo u mojoj glavi. Počeo sam da cijenim svaki trenutak - istakao je legendarni španski golman.

Legendarni španski golman Iker Kasiljas pre nekoliko mjeseci doživio je infarkt na treningu Porta, a sreća u nesreći je bilo to što su mu prvu pomoć odmah pružili klupski doktori.

Doktori su mu savjetovali da bi najbolje bilo da okonča profesionalnu karijeru, a nekadašnji dugogodišnji čuvar mreže madridskog Reala i španske reprezentacije je to prihvatio i posvetio se kandidaturi za prvog čovjeka FS Španije.

U intervjuu za "Marku" Kasiljas je govorio o najtežim danima u dosadašnjem životu.

- Neke stvari su se promijenile od tada, pogotovo u mojoj glavi. Počeo sam da cijenim svaki trenutak. Mi igrači ponekad ne marimo dovoljno za onim što imamo i nismo svjesni koliko možemo druge da učinimo srećnima. To se sada malo promijenilo - kazao je Kasiljas, koji se suočavao i sa psihičkim problemima posle infarkta.

- Mjesec dana sam bio veoma tužan. Plašio sam se da spavam, da hodam, da napravim bilo kakav fizički napor. Bilo mi je nepodnošljivo. Srećom, sada se osjećam dobro, iako i dalje koristim puno lijekova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )