FOTO: null

Peti po redu PJENA FEST održaće se 16. jula sa početkom u 21h na poligonu pored Gradskog stadiona u Ugljeviku. Prošle godine ovom događaju prisustvovalo je 2.500 mladih ljudi iz Ugljevika, Bijeljine, Lopara, Brčkog, Tuzle i okolnih gradova.

Na petom ugljevičkom festivalu pjene i dobre zabave pored, do sada, neviđene produkcije i performansa posebno spremljenih za PJENA FEST 5, imaćete priliku da se okupate i rashladite u tonama pjene kao i da uživate uz setove dobro poznatih dj-eva: Vanjanja, Miloš Stankić, Supertons, Johnny Up, Explo i Sasha L.  

„Velika očekivanja su ogromna motivacija da Ugljevik 16. jula pretvorimo u epicentar pozitivne energije, kao i da svetske trendove u organizaciji vrhunskih događaja i delić atmosfere iz inostranih klubova donesemo, pa makar i na jedno veče, u Ugljevik. Ulaz će tokom cijele večeri za sve posjetioce biti slobodan, zahvaljujuću opštini Ugljevik koja je i ove godine naš generalni pokrovitelj.“, izjavio je Dragan Vasilić, organizator žurke.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )