FOTO: InfoBijeljina

Rukometni klub Borac Mtel je osvojio i prvenstvo Republike Srpske u kategoriji pionira godište 2004. i mlađi. Tako su upotpunili sjajan vikend za Banjalučane koji su u seniorskoj konkurenciji došli do trofeja u Kupu BIH.

Na finalnom turniru u Bijeljini Banjalučani su prvo u polufinalu savladali Kozaru iz Dubice 14:8, dok su u finalu bili bolji od od Lokomotive Brčko 14:7. Treće mjesto osvojila je Kozara.      

Za najboljeg golmana proglašen je član Borca Ognjen Ostić. U kategoriji 2000. godište prvo mjesto je osvojila Lokomotiva, druga je bila Kozara a treći Borac Mtel.

- Pohvale našoj djeci koja su bila zaista vrijedna, veoma vole sport i ulažu dosta truda. Marljivost i upornost su im se isplatila, a nadam se da ćemo u budućnosti imati bolje uslove za rad. Tu prije svega mislim na više termina, gdje se nadam da će gradnja nove dvorane donijeti veće kapacitete . Želimo da proširimo bazu, da imamo što više djece u sportu i  onda će to donijeti i bolju selekciju i rezultate. Nadam se da će nastaviti sa kvalitetnim radom i da će nekad i u seniorskoj konkurenciji doći do trofeja – poručio je trener Aleksandar Međedović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )