FOTO: BN tv

Novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) danas su tom gradu popio kafu sa sada već bivšim gradonačelnikom Mićom Mićićem, koji je bio kandidat SNSD-a.

Petrovića i Mićića naša reporterska ekipa je "ulovila" u jednom od bijeljinskih kafića.

Na prvi pogled bi se reklo da je razgovor tekao uz kafu u fer i korektnoj atmosferi. Sigurno su imali o čemu i da razmijene mišljenja.

Upitani da kažu o čemu razgovaraju, Mićić je zadržao svoje pravo da ništa ne kaže, dok je Petrović rekao da je to "prijateljska kafa" koju je i obećao tokom izborne kampanje da će ako bude izabran za gradonačelnika pozvati odlazećeg gradonačelnika na kafu da prijateljski porazgovaraju.

"Jedno od mojih predizbornih obećanja je bilo da se nisam kandididovao ni protiv koga i upravo sam to obećanje dao da možemo da popijemo kafu i da u prijateljskoj atmosferi porazgovaramo o onome što možemo da objedinimo ono što se zove interes naših građana u Bijeljini kako unaprijediti njihov život, od najmlađih do najstarijih", rekao je Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )