FOTO: null

Petoro mrtvih i šestero povrijeđenih, među kojima i dvije djevojčice, u sedam saobraćajnih nesreća, crni je bilans stradanja na cestama ovog vikenda.

U nedjelju su poginuli Miroslav Komlen (53) iz Mostara u stravičom sudaru vozila u blizini ovog grada, kao i K.D. (40) iz Teslića u sudaru vozila u mjestu Gornji Teslić, te vozač u Stocu, koji je preticao kolonu vozila.

Teslićanka K.D. (40) poginula je danas 15 minuta poslije ponoći kada je u zadnji dio grand čirokija, u kojem je bila s suprugom, udario pasat, za čijim volanom je bio Š.D., koji je pobjegao nakon nesreće, a kasnije je uhapšen.

Kako je rečeno iz CJB Doboj, alko-testiranjem je utvrđeno da je u krvi imao 1,83 promila alkohola i zbog svega mu slijedi izvještaj za ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povrijeđenima.

Nesreća u kojoj je poginuo Miroslav Komlen iz Mostara dogodila se rano ujutro kada su se iz još neutvrđenih razloga sudarili golf 5 i opel, koji je vozio nastradali. Sudar se dogodio na putu Buna - Žitomislić u blizini Mostara.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je navodno došlo kada je golf 5, u kojem su bila tri muškarca, velikom brzinom preticao nekoliko vozila.

"Tom prilikom došlo je do direktnog sudara s opelom, koji je naišao iz suprotnog smjera. Od siline udara vozač u opelu Miroslav Komlen je ostao zarobljen pod zgužvanim limom vozila i preminuo je dok su ga vatrogasci pokušali da izuvku", rekao nam je izvor blizak istrazi.

Dan ranije, u subotu, život je izgubio Miodrag Jevtić (51) iz Beograda prilikom  prevrtanja cisterne u blizini Osmaka. Na sreću, do curenja plina iz cisterne koju je vozio nije došlo, pa je spriječena još veća tragedija.

Istog dana  dva časa iza ponoći život je izgubio i M.D. (38) iz Puračića, kod Lukavca,  kada je motocikl na kojem je bio saputnik sletio s puta  u mjestu Modrac, kod Lukavca. Motociklom je upravljao J.K. (28) iz Devetaka, koji je povrijeđen. Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila  zbog velike brzine. U subotu su u blizini Sokoca  povrijeđene i dvije djevojčice od osam i 12 godina  nakon prevrtanja golfa 4. Do nesreće je došlo kada je vozač golfa, njihova majka L.B.N. izgubila kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine. Tog dana oko 18.45 povrijeđen je M.J. (28) iz Gradiške prilikom slijetanja opel korse s puta u Srpcu. Korsu je vozio M.J. (30), a u vozilu je još bio S.J. i oni nisu povrijeđeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )