FOTO: InfoBijeljina.com

Jedan od ključnih ljudi u kampanji SDS-a i Dr Ljubiše Petrovića na izborima u Bijeljini je Petar Simić koji je bio zadužen za online marketing, promociju stranke i kandidata za gradonačelnika na društvenim mrežama.

Simić je prije svega želio da se zahvali svim biračima koji su izašli na izbore i naravno na podrsci koju su ukazali dr Petroviću. 

Ne bih rekao da sam ključni covjek, ali da sam u tom trenutku bio vođa tima koji je doprinio pobjedi svakako mogu reci i ovom prilikom želim da se zahvalim svim ljudima koji su bili dio tima. Timski rad je veoma bitan, dobra komunikacija i kreativnost su svakako doprinijeli pobjedi. Mi smo kao parna lokomotiva, prvo smo se sastali, sagledali "upalili" i krenuli, polako ali sigurno ka cilju "pobjedi". Naša parna lokomotiva je krenula u tada tešku i neizvjesnu trku, ali svakim danom je dobijala na snazi i brzini, tako da smo kroz cilj prošli prije ostalih", rekao je Simić za naš portal.

Dodao je da su se trudili da u periodu koji je iza ukažemo na propuste, da ukažu na neke greške ali isto tako da ponuderješenja.

"Imali smo fer i korektnu kampanju, niti jednu ruznu riječ nismo uputili niti jednom političkom oponentu, maksimalno smo uvažavali protivkandidate. Moram naglasiti da smo isto tako imali i ubjedljivo najskromniju kampanju po pitanju utrošenih sredstava, a što se tiče online kampanje imali smo odličnu posjećenost Facebook stranica te iz tog razloga nismo morali suvišno da trosimo sredstva. Sredstva su trošena ciljano i sa tačnom namjenom, svakodnevno smo pravili analize i tačno smo znali na šta bi trebalo da  obratimo pažnju", dodao je Simić.

Još je rekao da za sebe može reći da sam učestvovao u većem broju markentinških kampanja.

"Ovo mi je prva politička kampanja gdje sam imao potpunu slobodu, jedna od najdinamičnijh i sigurno jedna koja će mi ostati duboko u sjećanju", zaključio je na kraju.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )