FOTO: InfoBijeljina

Pet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 19.40 na regionalnom putu Bratunac-Skelani, u mjestu Voljavica, opština Bratunac, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

"U nezgodi su učestvovali polo kojim je upravljao M.C. iz Bratunca i traktor IMT kojim je upravljao T.Đ. iz Srebrenice", dodaje se u saopštenju u kojem se navodi da su povrijeđeni i saputnici u polu A.B., N.S. i P.O. svi iz Bratunca. 

"Svih pet lica je prevezeno u Dom zdravlja Bratunac, odakle su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje, dok je lice A.B. prevezeno u Univerzitetski klinički centar Tuzla", precizirano je u saopštenju.

Uviđaj na mjestu nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. 

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i da prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj ali i živote drugih građana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )