FOTO: null

Pet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Sokolskog doma u Bijeljini, saznaje portal InfoBijeljina.

Saobraćajna nezgoda se dogodila jutros u 2.20 časova, u Ulici Knez Ivo od Semberije, u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo „Opel Frontera“, istim je upravljao dvadesetogodišnjak iz Dvorova, koji je udario u svjetleću reklamu. 

Portal InfoBijeljina saznaje da su tri osobe zadržane u bijeljinskoj Bolnici, te da je takođe riječ o mlađim osobama, godište 1998 - 2000., koja su bila u alkoholisanom stanju.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano jedno  krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira, šest saobraćajnih nezgoda, od toga četiri  saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, a dvije saobraćajne nezgode sa tjelesnim povredama, kao i jedan požar na pomoćnom objektu  u mjestu Suvo Polje. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )