FOTO: null

Predsjednik Opštinskog odbora SDS Ugljevik Vasilije Perić danas je na prazničnom prijemu za članove i simpatizere stranke zahvalio svim pristalicama na marljivom radu koji je doprinio da na prethodnim izborima SDS bude apsolutni pobjednik u ovoj lokalnoj

On je 2016. godinu ocijenio kao izuzetno uspješnu za stranku u Ugljeviku gdje je SDS na vlasti od 2000. godine i obećao da će u svom petom uzastopnom mandatu na mjestu načelnika opštine Ugljevik obezbijediti nastavak ulaganja u infrastrukturu. 

Prema njegovim riječima, biće uređeno korito rijeke Janje čime će Ugljevik biti zaštićen od poplava, ali će se poboljšati i izgled urbanog dijela grada, biće nastavljeno stimulisanje poljoprivrede i privrede, kao i uređenje nove poslovne zone. 

Perić je ocijenio da je Ugljevik prešao put od nerazvijene do jedne od najrazvijenijih opština, sa najvećim prosjekom plata u Republici Srpskoj. 

"Uspjeli smo da izgradimo puteve u svim mjesnim zajednicama, da izgradimo 16 lokalnih vodovoda i da 97 odsto opštine ima uredno vodosnadbijevanje, da obnovimo sve škole, izgradimo moderan Centar za kulturu, da izgradimo sportska igrališta, ali i da podstičemo poljoprivredu i privredu", istakao je on. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )