FOTO: InfoBijeljina.com

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestita svim sugrađanima krsnu slavu Svetu Petku Paraskevu uz poruku da su građani najbitniji za ovaj kraj.

„Sve nas Ugljevičane krasi čovjekoljublje, posvećenost porodici i vjeri, privrženost Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja je vijekovima unazad očuvala narod na ovim prostorima. Sve nas podmajevičane krasi marljivost i vrijedan rad, kao i spremnost da učimo i prihvatamo od drugih sve što je dobro, a upravo zahvaljujući tome smo i uspjeli, to je, zapravo, i dalo mogućnost da se izborimo za dostojno mjesto u Republici Srpskoj i regionu“, ističe se u Perićevoj čestitki.

Perić je naglasio da su dani slavlja prilika za sumiranje dosadašnjih postignutih rezultata, kojih je, zahvaljujući dobrim i vrijednim, domaćinski odgojenim ljudima, uistinu i bilo.

„Zajedno sa našim sugrađanima svih proteklih godina postigli smo da Ugljevik od nerazvijene bude jedna od najrazvijenijih opština i po tome prepoznatljiva u regionu, dali smo ogroman doprinos u ekonomskom osnaživanju Srpske i postali poželjno mjesto za život, ali i mjesto u koje se rado dolazi i opština sa kojom se rado sarađuje na zadovoljstvo svih “, podsjetio je Perić u čestitki.

On je svim građanima izrazio zahvalnost ističući da uspjeh nikad ne dolazi sam, da zajedništvo i sloga među narodom, sugrađanima, osnažuju i djelovanje Opštinske uprave.

„Zahvalan sam i ponosan na sve vas, na našu istrajnu borbu za bolji Ugljevik i zato ćemo zajedno nastaviti još snažnije kako bismo savladali nove izazove, sve koji neminovno dolaze, a za dobrobit budućih generacija“, rekao je Perić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )