FOTO: null

Uprkos tome što će većina stranaka iz Saveza za promjene učestovati u radu Skupštine grada Bijeljine, PDP neće prisustvovati radu bijeljinskog parlamenta u ponedjeljak 1. avgusta, za kada je zakazana 46. sjednica, najavio je danas predsjednik Kluba odborn

Nova skupštinska većina je donijela niz odluka koje nisu u skladu sa poslovnikom Skupštine grada Bijeljina i PDP neće učestvovati u radu takvog parlamenta, istakao je Mlađenović.

"Da smo mi u pravu potvrđuje i činjenica da je Sud donio nekoliko presuda kojima se odluke parlamenta poništavaju, još 60 spornih odluka parlamenta se nalaze na Sudu i najvjerovatnije će one biti poništene, a i Komisija za izbor, imenovanje i razrješenje funkcionera nije izabrana na legalan način", rekao je Mlađenović.

Gradski odbor PDP-a predstavio je program razvoja Bijeljine za naredne četiri godine. Prioritet će biti razvoj privrede i povećanje broja zaposlenih.

"S ciljem pokretanje proizvodne djelatnosti treba završiti gasifikaciju, obnoviti prugu Bijeljina-Šid i Luku Rača", rekao je član Gradskog odbora PDP-a Bijeljina Đuro Stanojević.

PDP će se zalagati da se iz gradskog budžeta izdvoje veća sredstva za razvoj malih i srednjih preduzeća, veći podsticaj za poljoprivredu, primijeniti sistemske mjere zaštite od poplava. PDP daće veliki doprinos i u poboljšanju socijalne zaštite i obrazovanja, istakao je Stanojević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )