FOTO: null

Vlasnik Kompanije „Slobomir” u okviru koje posluje i „Pavlović banka” Slobodan Pavlović, večeras je iz kućnog pritvora primljen na Urgentni blok bijeljinske Bolnice, saznaje portal InfoBijeljina.

Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja Slobodan Pavlović je prevežen na Urgentni blok Bolnice "Sveti Vračevi" u Bijeljini. 

"Gospodin Pavlović je večeras primljen i pregledan na urgentnom bloku, gdje je dežurni internista zaključio da treba da ostane u bolnici. Gospodin Pavlović je takođe imao i problema sa plućima, stomačne tegobe i bio je dehidriran", rekao je za portal InfoBijeljina Siniša Maksimović, direktor Bolnice "Sveti Vračevi" u Bijeljini. 

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH uhapsili su Pavlovića 11. februara po nalogu Tužilaštva BiH koje ih sumnjiči za pranje novca, zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja i falsifikovanje ili uništavanje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava.

Nakon nekoliko dana pritvora u bijeljinskom Zatvoru, i boravka u bijeljinskoj Bolnici gdje je liječen od srčanih problema Pavlovićevo stanje, večeras je ponovo pogoršano.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )