FOTO: Nezavisne

Pas rase mađarski pulin, čiji je vlasnik M.J. napao je baku i njenu četvorogodišnju unuku u Petrovu, te su zadobile lake tjelesne povrede po nogama, saznaju "Nezavsine".

Navodno je pas bio zavezan ispred kuće pa se  otrgnuo sa lanca te istrčao i napao stariju ženu i dijete, koje je tom prilikom povrijedio po nogama, ali na svu sreću nisu u pitanju ozbiljnije povrede.

Kako je saopšteno iz PU Doboj, policijskoj stanici Petrovo, 24. septembra oko 14.55 časova, prijavljeno je da je pas, čiji je vlasnik M.J. sa područja opštine Petrovo, napao dvije osobe.

"Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su potvrdili navode prijave te utvrdili da se radi o psu rase mađarski pulin, vlasništvo M.J.,  te da je dva lica, od kojih jer jedno maloljetno  izujedalo po nogama.

Baka i unuka su zadobile lake tjelesne povrede, a ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Petrovo.

Protiv M.J. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu Izazivanje opšte opasnosti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )