FOTO: null

Gotovo je! Andrija Živković napustiće pripreme Partizana na Kipru i vratiti se u Beograd, jer klub više ne računa na njega. Čelnici kluba su Živkovića obavestili da uopšte ne računaju na njega, navodi Mozzartsport.

Mladi fudbaler će tako trenirati sa drugim igračima koji takođe nisu u planovima trenera Ivana Tomića: Filipom Kneževićem, Lazarom Ćirkovićem, Predragom Lukom… a oni će raditi sa trenerom Igorom Spasićem.

Živković se za Beograd vraća u petak, letom od 9.50. Sada mu predstoji da čeka leto i transfer u neki od stranih klubova, jer će od 1. jula biti slobodan.

Ovom odlukom je očigledno okončana saga oko Andrije Živkovića koja traje već nedeljama. Podsećanja radi, pre dva dana mladi fudbaler je dobio ultimatum i mogao je svima da skrati muke. Stavili su čelnici kluba na iskušenje njegovu ljubav prema crno-belima, o kojoj priča, i uslovili ga – da potpiše novi ugovor ili će biti oteran sa priprema.

Prvobitni rok je bio u sredu, pa je rukovodstvo i nakon toga dalo igraču još malo vremena da dobro razmisli i predomisli se, a pošto je ostao pri stavu da ne potpisuje novi ugovor, ipak će morati da spakuje stvari i vrati se za Beograd.

Inače, Andrija je prvo odbio da ode u inostranstvo, a onda i da potpiše blanko ugovor sa klubom iz Humske, a crno-beli su se pomirili sa činjenicom da će morati da plate 2,5 miliona evra fondu Pinija Zahavija.  

Tokom višenedeljnog ubeđivanja Živkovića da ode u inostranstvo ili potpiše novi ugovor upućeno je mnogo oštrih reči i optužbi i sa jedne i sa druge strane. Molili su Andriju Radna zajednica i Omladinska škola, kritikovan je od strane bivših fudbalera Partizana, ali i saigrača, međutim, ništa nije urodilo plodom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )