FOTO: novosti.rs

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan poražen je na svom terenu od belgijskog Genta rezultatom 1:0 u trećem kolu Lige konferencija.

Ovo je bila Partizanova najlošija utakmica od početka takmičenja.
 
S druge strane, Gent je igrao odlično i brzo. Od samog početka meča fudbaleri belgijskog kulba imali su nekoliko šansi, ali su bili loši u samoj završnici.
 
Partizan je previše griješio, očajno se snalazio kod presinga Genta, što je rezultiralo i golom posle katastrofalne igre u odbrani, koji je na kraju i presudio crno-bijelima.
 
Plasman u narednu fazu Lige konferencija za Partizan i dalje nije sporan, ali je put do prvog mjesta sada postao gotovo nedostižan.
 
Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je ljut nakon poraza, zbog čega je burno protestovao kod škotskog sudije Bobija Medena odmah poslije utakmice, pa je dobio crveni karton.
 
Stanojevića sada čeka suspenzija za meč u Belgiji za dvije nedjelje i vrlo vjerovatno novčana kazna od UEFA.
 
Protestovao je i kapiten Lazar Marković, koji je opomenut žutim kartonom.
 
Stanojević je novinarima rekao da je u pitanju bio nesporazum.
 
"Ništa nisam rekao, išao sam da čestitam sudiji. On je reagovao, ja sam odgovorio i - to je to. Nisam imao zamerku na suđenje", kaže Stanojević.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )