FOTO: null

Ekskluzivno vam najavljujemo veliki spektakl, s jednim od najpopularnijih i najprestižnijih bendova EX YU prostora, koncert grupe PARNI VALJAK, koji će se održati u Bijeljini.

Kako portal InfoBijeljina saznaje od organizatora ove manifestacije, bijeljinske agencije "Medium", koncert je predviđen 8. maja 2015. godine, sa početkom u 20.30h i održaće se u sportskoj dvorani (gimnazije) u Bijeljini. 

Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti na kioscima "Aleksa" od 22. aprila i biće po cijeni od 15 KM, a od 5. maja ulaznice će biti 20 KM. Požurite i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio ovog spektakla!

Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih pop-rock sastava bivše Jugoslavije. Osnovan je 1975. razilaženjem Grupe 220, a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četvorogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Parni valjak je jedan od "pokretača" čitavog talasa rock i pop-rock grupa na ovim prostorima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )